Shadow of the Colossus'un Gizli Sonu

Şu nesilde bile Agro kadar gerçekçi animasyonlara sahip at bulmak zor!
14.06.2011 13:37 Ersin Kılıç


     Team ICO imzasını taşıyan ve sadece PS2'nin değil, tüm zamanların en iyi oyunları arasında gösterilen ICO ve Shadow of the Colossus çözünürlüğü artmış grafikleri ile PS3'lerimizi şenlendirecek.
 
     28 Eylül'de çıkacak olan Team ICO Collection paketinin çıkışına kısa bir süre kala, ekibin başı olan Fumito Ueda kafaları karıştırdı. Ueda kendi Twitter hesabından paylaştığı resim ile Shadow of the Colossus'un sonuna dair yeni bir bilgiyi de ortaya çıkarmış oldu.
 
     Hatırlarsanız oyunun sonu için bir çok söylem ortaya çıkmış ve kulenin üstündeki gizli bahçeye dahi çıkmıştık. Öyleki oyunun ICO ile bağlantısı hakkında da birçok teori ortaya atılmıştı. Bu yeni resimde ise sadece oyunun Story Board halinden bir görüntüye yer verilmiş. Neyin ne olduğu tam seçilemese de bu görüntüde bazı silüetler görüyoruz. Asıl dikkat çeken nokta ise Agro'nun Mono'ya doğru yaklaştığı sahne oluyor.
 
     Dediğim gibi neyin ne olduğu tam olarak anlaşılmamış. Fakat bunca zaman sonra ortaya çıkan bu görüntü "Acaba Team ICO Collection'da alternatif sonlar mı olacak?" sorusunu akıllara getiriyor. Bunu öğrenmek için ise dişimizi biraz daha sıkmamız gerekiyor.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
ICO & Shadow of the Colossus Collection Platformlar: PS3 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 28 Eylül 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Madden NFL 25'in PC Sürümü Konsollarla Eşit Seviyede Olacak 1 Saat önce DirectSR Teknolojisi FSR, DLSS ve XeSS'i Birleştiriyor (Video) 2 Saat önce Karınca Olup Koloni Kuracağınız Empire of the Ants Neler Sunacak? 16 Haziran Mayıs Ayının En Çok İndirilen PS5 Oyunu Sea of Thieves Oldu 16 Haziran Epic Games Bir Sonraki Hafta Hangi Oyunları Ücretsiz Verecek? 16 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler