Shadow of the Tomb Raider için 4K Doku Paketi Yayınlandı

07.12.2023 21:16 Mehmet Tandoğan

 
 
Mod geliştiricisi Swiz19, Shadow of the Tomb Raider oyunu için yeni bir doku paketi yayınladı. 4K doku paketi olarak karşımıza çıkan bu yeni mod, oyundaki tüm ana NPC'leri elden geçiriyor ve böylece onlara daha iyi bir görünüm kazandırıyor. Basitçe söylemek gerekirsek oyunun ara sahnelerinde görünen bu NPC'ler üst düzey bir yapıya kavuşuyor.
 
3 farklı karakter için de saç modellemesi geliyor 
 
 
 
4K doku paketi içerisinde ana hikaye kapsamında 10 farklı karakter daha iyi bir görüntüye kavuşuyor. Bu karakterler arasında Jonah, Unuratu, Diminguez, Etzli, Richard Croft, Amelia Croft, Rourke, Uchu, Miguel ve Abby yer alıyor. Yukarıda saydığımız ilk üç karakter ise ayrıca 3 yeni saç modeli ile beraber oyundaki yerlerini alıyor.
 
İlginizi çektiyse bu yeni 4K doku paketini aşağıdaki bağlantıdan ücretsiz bir şekilde indirebilirsiniz. Ayrıca aşağıda mod kapsamında yayınlanan karşılaştırma ekran görüntüleri bulunuyor. Bu görüntülerle beraber de aradaki değişikliğe bir bakış atabilirsiniz.
 
Mod linki
 
Total NPC Overhaul
SOTTR Modding Tools (Kurulum için)
 
Ekran görüntüleri
 
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Shadow of the Tomb Raider Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Square Enix Dağıtıcısı: Square Enix Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: 14 Eylül 2018
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 8 Saat önce Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 8 Saat önce Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 9 Saat önce Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 9 Saat önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 10 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler