Shadows of the Damned'ten Yepyeni Görüntüler

- Bunu ye!
27.05.2011 13:15 Levent Polater


    Shadows of the Damned, bağıra bağıra "Ben geliyorum!" demeye devam ediyor. Çıkış tarihine yaklaştıkça kendisi hakkında verilen bilgiler ve haberler artan oyun için 8 yeni ekran görüntüsüne hazır olun.
 
    Grasshopper tarafından yapılan Shadows of the Damned'in yapımcı koltuğunda oturan Goichi Suda ve Shinji Mikami gibi 2 üstat oturuyor. Müziklerini eşsiz Silent Hill parçalarını hazırlayan Akira Yamaoka'nın yaptığı oyun, farklı teması ve enterasan oynanış dinamikleriyle dikkat çekiyor.
 
    Senaryosu EA tarafından bir anda değiştirilmek zorunda kalınan oyun için yeni ekran görüntüleri aşağıda. Yapımın 21 Haziran'da PS3 ve Xbox 360 için yolda olduğunu hatırlatalım. 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Shadows of the Damned Platformlar: PS3 XBOX 360 Geliştirici: Grasshopper Manufacture Dağıtıcısı: EA Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 24 Haziran 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bir Sonraki Ücretsiz "Gizemli" Oyunu Sızdırıldı! 1 Saat önce Hunt: Showdown İçin PS4 ve Xbox One Desteği Sona Eriyor 1 Saat önce Elden Ring Shadow of the Erdtree İçin Hikaye Fragmanı Yayınlandı 2 Saat önce Crime Boss: Rockay City Steam Platformuna Geliyor 2 Saat önce V Rising Playstation 5 Konsoluna Geliyor: Türkiye Fiyatı Açıklandı 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler