Shang-Chi'nin Başrolü Simu Liu, Star Wars Yapımlarında Yer Almak İstediğini Söyledi

13.07.2020 15:46 Özgür Eroğlu

 
Marvel Sinematik Evreni'nin yeni döneminde vizyona girecek olan Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings filminin başrolü Simu Liu, Star Wars yapımında yer almak istediğini söyledi. 
 
Kim's Convenience dizisi ile ilk kez uzunca bir şekilde izleyicilerle buluşan Simu Liu'nun daha büyük bir kitleye hitap eden ilk yapımı Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings olacak. Geçtiğimiz günlerde yaptığı bir açıklamada ise Star Wars yapımlarında yer almak istediğini dile getirdi. Hatta spesifik olarak bir Grey Jedi rolünde olmak istiyor.
 
Simu Liu'nun bu isteği gerçekleşir mi, bilmiyoruz ancak artık sinemalarda Grey Jedi görmek veya onlara odaklanan bir yapım görmek güzel olabilirdi. Grey Jedi olanlar gücün karanlık ve aydınlık tarafını reddeden sadece güce inananlardan oluşuyor.
 
Simu Liu'nun oyunculuğunu Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings filminde daha göreceğiz. Film ise 7 Mayıs 2021'de vizyona girecek.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Star Wars'un Film ve Dizi Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Star Wars Dağıtıcısı: Star Wars Tür: bilim kurgu macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sony, Stellar Blade'de Yer Alan Irkçı Görselleri Kaldıracağını Açıkladı 7 Sn önce Deliver Us The Moon Switch Konsoluna Geliyor 24 Nisan PUBG: BATTLEGROUNDS Erangel Classic Haritasıyla 17 Mayıs’ta Nostalji Rüzgarları Estirecek! 24 Nisan Lords of the Fallen İçin Master of Fate Güncellemesi Yayınlandı 24 Nisan Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler