Shannon Woodward The Last of Us Part 2 Ekibine Katıldı

07.04.2017 21:41 Gazali Çetinkaya

 
   HBO'nun başarılı dizisi Westworld'te Elsie Hughes karakterini canlandıran Shannon Woodward The Last of Us Part 2 ekibine dahil oldu.
 
   Shannon Woodward bu haberi Naughty Dog yönetmeni Neil Druckmann ile birlikte çektiği fotoğraf eşliğinde twitter üzerinden paylaştı. Shannon Woodward, The Last of Us Part 2'deki rolü ile ilgili herhangi bir detay vermedi.
 
 
 
   Daha öncesinde de Neil Druckmann twitter üzerinden yaptığı açıklamada Halley Wegryn Gross'un The Last of Us: Part 2'nin ortak yazarı olacağını açıklamıştı.
 
   Halley Wegryn Gross, Westworld dizisinde 2 bölüm (2 de hikaye editörlüğü) Banshee dizisinde 1 bölüm yazarlık yaptı. Bunun dışında 2 tane kısa filmde çalışan Halley Wegryn Gross'un birçok filmde de oyunculuk deneyimi var.  
 
   Sony Interactive Entertainment ile Naughty Dog, The Last of Us Part 2'yi PlayStation Experience esnasında resmi olarak duyurmuştu. Şu ana kadar paylaşılan bilgilere göre The Last of Us Part 2 ilk oyundan birkaç yıl sonra geçecek ve Ellie 19 yaşında olarak karşımıza çıkacak. Oyunu Ellie olarak oynayacağız. Ayrıca ikinci oyunun ana teması nefret olacak. İlk oyunda bu tema sevgiydi. 
 
   The Last of Us Part 2'nin bir çıkış tarihi bulunmuyor. 
 
   The Last of Us Part 2 PS4 için geliştiriliyor. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Last of Us Part II Platformlar: PS4 Geliştirici: Naughty Dog Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: 19 Haziran 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 36 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 3 Saat önce The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 4 Saat önce Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 5 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 6 Saat önce The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler