Shantae and the Seven Sirens 28 Mayıs'ta Konsollar ve PC'ye Geliyor

27.03.2020 19:10 Gazali Çetinkaya

 
İlki 2002'de çıkan aksiyon platform Shantae serisinin beşinci oyunu Shantae and the Seven Sirens konsollar ve PC'ye geliyor.
 
Yayıncı ve geliştirici WayForward, Shantae and the Seven Sirens'ın 28 Mayıs'ta PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC için çıkış yapacağını duyurdu. $29.99 fiyattan satışa sunulacak.
 
WayForward ayrıca oyunun 2019'da çıkan Apple Arcade versiyonu için yeni bir güncelleme yayınladı. ‘Part 2’ güncellemesi oyuna yeni mekanlar, zindanlar, yetenekler, animasyonlu ara sahneler, geliştirilmiş harita, özelleştirilebilir dokunmatik kontroller ve yeni açılabilir mod ekliyor ve çeşitli hata düzeltmeleri ile iyileştirmeler getiriyor.
 
Yeni içerikler ve daha fazlası PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC versiyonlarına da eklenecek. 
 
Teaser fragmanı aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Shantae and the Seven Sirens Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: WayForward Dağıtıcısı: WayForward Tür: Aksiyon Platform Çıkış Tarihi: 28 Mayıs 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Final Fantasy 7 Rebirth'ün Düşük Satışlara Sahip Olduğu Bildiriliyor 5 Dk önce Frostpunk 2'nin Beta Sürümü Oyunculara Sunuldu 1 Saat önce Keanu Reeves Sonic 3 Filminde Shadow'u Seslendirecek 2 Saat önce Persona 1 ve 2'nin Remake Sürümleri Yolda Olabilir 3 Saat önce Final Fantasy 7 Remake'in Son Oyunu Ne Zaman Gelecek? 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler