Shatter Remastered Deluxe 2 Kasım'da Geliyor

28.09.2022 12:23 Mehmet Tandoğan

 
 
Geliştirici PikPok, Shatter Remastered Deluxe sürümünün 2 Kasım'da PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve Steam üzerinden PC için 9,99 dolarlık bir fiyatla çıkış yapacağını duyurdu.
 
Remastered Deluxe sürümünün özellikleri
 
Shatter Remastered Deluxe, 4K çözünürlük ve 120fps, modern bir arayüz ve pek çok görsel geliştirmeyle geri dönüyor. Çokça beğenilen orijinal müziklerin 5.1 surround ses için remixlenmiş ve yeniden düzenlenmiş halini yeniden deneyimle. 
 
10 farklı dünyada yolculuk et ve muhteşem fizik efektleri, güçlendirmeler ve özel saldırılarıyla 10 eşsiz boss'la savaş. Yenilikçi "çek-üfle" mekaniğiyle oyun alanının kontrolünü ele geçir, oyunu istediğin gibi değiştir ve PARÇACIK FIRTINASI nihai becerisini güçle yükle. 
 
Steam sayfası
 
https://store.steampowered.com/app/1937230/Shatter_Remastered_Deluxe/
 
Fragman videosu
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Shatter Remastered Platformlar: Mobil Geliştirici: Netflix Dağıtıcısı: Netflix Tür: Bulmaca Platform Çıkış Tarihi: 23 Mart 2022
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 11 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler