Shenmue 3'ün Yeni Videosu Büyülü Bir Atmosfere Sahip

15.07.2015 13:32 Samet Konuksal


    Yıllar süren bekleyişin ardından E3 2015'te geri dönen Shenmue 3 için başlatılan Kickstarter kampanyasında yavaş yavaş sona yaklaşılıyor. Bağış sürecinin bitimine 3 gün kala YsNet ekibi Shenmue 3'ten kısa bir video yayınladı.
 
    Yayınlanan videoda ateş böcekleriyle dolu bir gölün kenarında serinin ana karakteri Ryu ile Shenhua gösteriliyor. Duygulara da hitap eden bir oyun olan Shenmue'nun hayranlarının serinin önceki oyunlarından da bileceği üzere oyundaki bu tür sunumlar son derece etkileyici olabiliyor.
 
    Henüz yapım sürecinin erken aşamalarından alınan bu video Shenmue hayranlarının özlemini az da olsa dindirecek gibi. Bağış sürecinin bitimine az bir süre kala 5 milyon dolara yaklaşan Shenmue 3'ün videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Shenmue 3 Platformlar: PC PS4 Geliştirici: SEGA Dağıtıcısı: Sega Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Tom Clancy’s The Division Heartland Resmi Olarak İptal Edildi! 1 Saat önce Saints Row'un 1.7 Milyon Sattığı Açıklandı! 1 Saat önce Back 4 Blood Oyunundan Denuvo Koruması Kaldırıldı 2 Saat önce F1 Manager 2024 Çıkış Tarihi Açıklandı 3 Saat önce CCT Sezon 1 Global Finalleri Bugün Başlıyor! 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler