Shenmue I & II PS4, Xbox One ve PC için Duyuruldu

14.04.2018 07:33 Gazali Çetinkaya

 
   Söylenti ve sızıntılarından ardından Sega en sonunda Shenmue I & II'yi resmi olarak duyurdu.

   2018'de PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkacak.
 
   "Bu Shenmue I ve II'nin definitive versiyonu ve bugüne kadarki en iyi Shenmue deneyimi olacak. Shenmue I & II modernize edilmiş olarak orijinaline sadık kalacak ve tam ölçeklenebilir ekran çözünürlüğü, modern ya da klasik kontrol şeması arasında seçim yapabilme, PC grafik seçenekleri, güncellenmiş bir kullanıcı arayüzü ve Japonca ya da İngilizce seslendirme gibi özellikler sunacak." dedi Sega.
 
   Orijinali 2001 ve 2002'de Dreamcast için çıkmış olan Shenmue I & II jujitsu dövüş sanatını, araştırmayı, rol yapma unsurlarını ve mini oyunları kombinleyen bir açık dünya aksiyon macera oyunu. Açık dünya şehir araştırma özelliği de dahil olmak üzere modern oyunlara birçok yönden öncülük etti ve Quick Time Event'i yaratan oyun oldu. Gece gündüz döngüsü, hava değişimleri, dükkanların açılıp kapanması, NPC'lerin işlerini kendi programlarına göre yapması ile yaşayan bir açık dünyaya sahip ilk oyunlardan biriydi. Etkileyici epik hikayesi ve yaşayan dünyası ile tutkulu bir hayran kitlesi oluşturmayı başardı ve “tüm zamanların en iyi oyunları” listesine adını yazdırdı.
 
   Serinin yeni oyunu Shenmue III ise 2018'in ikinci yarısında PlayStation 4 ve PC için çıkacak.

   Shenmue I & II duyuru fragmanına aşağıdaki oynatıcıdan, ekran görüntülerine oyunun Steam sayfası üzerinden ulaşabilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Shenmue I & II Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: D3T Dağıtıcısı: Sega Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: 21 Ağustos 2018
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 35 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 19 Nisan Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 19 Nisan The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 19 Nisan Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 19 Nisan Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 19 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler