Sherlock Holmes: Chapter One 16 Kasım'da Çıkış Yapacak

17.09.2021 11:33 Mehmet Tandoğan

 
 
Geliştirici Frogwares, Sherlock Holmes: Chapter One'ın 16 Kasım'da PlayStation 5, Xbox Series ve PC (Steam, Epic Games Store ve GOG üzerinden) için çıkış yapacağını duyurdu. PlayStation 4 ve Xbox One sürümleri bir sonraki süreçte piyasaya sürülecek.
 
Sherlock olarak mirasını, bu açık dünyada verdiğin kararlar oluşturacak. Kandırma, şiddet ve çıkarımlar cephanendeki silahlardan birkaçı. Gizemli yoldaşın Jon ise bir diğeri.

İster sorunları çözmek için kaba kuvvet kullan, istersen de aklını kullanarak zaaflarını tespit ettiğin düşmanlarının bir adım önünde ol. Araştırmacı yeteneklerini güçlendirdikçe hangi durumun ne gerektirdiğine karar ver. Geçmişinle yüzleşerek kaderinde yazan efsaneye dönüşme zamanın geldi.
 
Steam sayfası
 
https://store.steampowered.com/app/1137300/Sherlock_Holmes_Chapter_One/ 
 
Fragman videosu
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Sherlock Holmes: Chapter One Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Frogwares Dağıtıcısı: Frogwares Tür: dedektiflik macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 1 Saat önce 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 2 Saat önce eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 2 Saat önce Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 3 Saat önce Submerged: Hidden Depths Epic Games'te 5 TL! 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler