Sherlock Holmes Chapter One için Büyük İndirim: Epic Games'te Kaçırılmayacak Fırsat!

19.10.2023 12:36 Mehmet Tandoğan

 
 
Frogwares tarafından oyunculara sunulan dedektiflik temalı macera oyunu Sherlock Holmes Chapter One için Epic Games platformunda büyük indirim bulunuyor. Steam fiyatı 700 TL olan oyunun Epic Games fiyatı 39 TL olarak karşımıza çıkıyor.
 
Oyunu kaçırmamanızı tavsiye ediyoruz
 
 
 
Genç Sherlock Holmes olarak oynayabildiğimiz oyunda Akdeniz'deki egzotik ve tehlikeli bir adada annemizin gizemli ölümünü araştırıyoruz. Burada bir yandan sırları açığa çıkarmaya çalışırken diğer yandan ise kendimizi kanıtlamaya çalışıyoruz.
 
Sherlock Holmes Chapter One içerisinde açık bir dünya bulunuyor. Bu açık dünya içerisinde verdiğimiz kararlar hikayenin yapısını oluşturuyor. Oyunda araştırmalar yaparken ve ipuçları bulmaya çalışırken karakterleri kandırabiliyor, şiddete başvurabiliyor ve çıkarımlar yapabiliyoruz. 
 
Oyunda ister sorunları çözmek için kaba kuvvet kullan, istersen de aklını kullanarak zaaflarını tespit ettiğin düşmanlarının bir adım önünde ol. Bu tamamen size kalmış durumda.
 
Oyun fragmanı
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Epic Games Platformlar: PC Geliştirici: Epic Games, Inc. Dağıtıcısı: Epic Games Tür: Platform Çıkış Tarihi: 6 Aralık 2018
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Assassin’s Creed Shadows'tan İlk Fragman Geldi: Çıkış Tarihi Açıklandı 7 Dk önce Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 22 Dk önce Tomb Raider Dizisine Yeşil Işık Yakıldı: Amazon İş Birliğiyle Geliyor 2 Saat önce Crimson Desert'ün 2025 Yılında Çıkacağı Söyleniyor 3 Saat önce Mortal Kombat 2 Filminin Vizyon Tarihi Belli Oldu 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler