Sherlock Holmes: Crimes and Punishments PlayStation Mağazasına Geri Döndü

11.02.2020 15:40 Gazali Çetinkaya

 
Geçtiğimiz Eylül ayında, geliştirici Frogwares ile yayıncı Focus Home Interactive arasında yaşanan lisans anlaşmazsızlığı sebebiyle Frogwares'ın bazı oyunları dijital mağazalardan kaldırılmıştı.

Bu oyunlardan birisi Sherlock Holmes: Crimes and Punishments Ekim ayında Steam'e ve geçtiğimiz ay da Xbox Store ile Kuzey Amerika PlayStation Store'a geri döndü.

Frogwares, oyunun dün itibarıyla Avrupa PlayStation Store'da da tekrardan satışa sunulduğunu duyurdu. TR PlayStation Store'da 189,00 TL'den satılıyor.
 
Frogwares ayrıca "Bu, dünyanın en büyük dedektifi için sadece bir başlangıç" diye de ekledi.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Sherlock Holmes: Crimes & Punishments Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Frogwares Dağıtıcısı: Focus Home Interactive Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 30 Eylül 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Shadow of the Ninja Reborn, 29 Ağustos'ta Konsollar ve PC için Çıkıyor 1 Saat önce Açık Dünya Aksiyon RPG GALIX: New Horizons PS5 ve PC için Duyuruldu 26 Nisan Korku Aksiyon Oyunu Alien: Rogue Incursion PS VR2, SteamVR ve Quest 3 için Duyuruldu 26 Nisan Outriders Geliştiricisi "Project Dagger" Kod Adlı Oyunu İptal Etti 26 Nisan EA Oyunlarına Devasa Zamlar Geldi: FC 24 2.900 TL Oldu! 26 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler