Sherlock Holmes'ün Kardeşini Anlatacak Olan "Enola Holmes" Filminden Yeni Görseller Paylaşıldı

25.06.2020 12:19 Özgür Eroğlu

Geçtiğimiz yıl duyurulan, Holmes kardeşlerin en küçüğü olan Enola Holmes'ü anlatacak olan filmden yeni görseller paylaşıldı. 
 
Enola Holmes ismi ile yayınlanacak olan filmin haklarını geçtiğimiz aylarda Netflix satın almıştı. Film Netflix üzerinde yayınlanacak, ancak yayın tarihi bilinmiyor.
 
Nancy Springer'ın yazdığı The Enola Holmes Mysteries kitabından esinlenecek olan Enola Holmes filminin hakları artık Netflix'te. Filmin yönetmenliğini Harry Bradbeer, senaristliğini ise Jack Thorne yapıyor.

Filmin başrolünde Stranger Things'ten tanınan Millie Bobby Brown bulunuyor. Sherlock Holmes rolünde Henry Cavill, Mycroft Holmes rolünde Sam Claflin ve Mrs. Holmes rolünde de Helena Bonham Carter bulunuyor. Bahsi geçen görselleri aşağıda bulabilrsiniz.
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Film Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 19 Nisan Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 19 Nisan The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 19 Nisan Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 19 Nisan Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 19 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler