Shoot 'Em Up Oyunu Freedom Finger PS4, Xbox One ve PC için Duyuruldu

06.03.2019 15:03 Gazali Çetinkaya

 
Geliştirici Wide Right Interactive, müzikli el çizimi shoot 'em up oyunu Freedom Finger'ı PlayStation 4, Xbox One ve PC için duyurdu. Bu yıl çıkış yapacak.

Oyunun tanıtım yazısı:
 

Freedom Finger, teröristler tarafından rehin alınan bilim insanlarını kurtarma görevinde çaylak pilot Gamma Ray'in kontrolünü size veriyor. Fakat Gamma Ray kısa bir süre içinde görevinin sanıldığından çok daha zor olduğunu görüyor ve masum rehinelerin kaderini belirleyecek kararlar vermeye zorlanıyor.
 
- Platform benzeri çevresel tehlikelerle harmanlanan klasik shoot 'em up oynanışı.
- Yakın dövüş. Dev bir yumruk uçuruyorsun, öyleyse kullan. Yumruk at, fırlat ve düşmanlarına parçalara ayır.
- Eşsiz tut saldır özelliği düşmanları yakalamana izin verir. Böylece onları kalkan olarak kullanabilir veya silahlarını onların yoldaşlarına karşı kullanabilirsin.
- 12 dünyaya yayılmış 36 el yapımı seviye. Her dünya yeni düşmanlar, güç arttıran özellikler ve zorluklarla dolu.
- Çok çeşitli zorluk ayarları. İstersen sakince hikayenin tadını çıkarabilirsen istersen de saçmalık derecesinde bir zorluk seviyesinde oyuna meydan okuyabilirsin.
- Komünizm, ABD dış politikası, Sriracha sosu ve video oyunları işçiliği gibi konular üzerine giden hiciv niteliğinde bir hikaye.
- Ritim tabanlı kaos. Müzik oynanış ile yoğun bir şekilde bağlantılıdır. Düşmanlar, boss'lar, saldırılar ve olaylar müziğe senkronize edilir.
- Red Fang, METZ, Power Trip, Com Truise, White Fence, Ty Segall, Makeup and Vanity Set, True Widow, The Radio Dept., Drab Majesty, John Maus, Vektroid, Danimal Cannon, Cleaners from Venus, Male Gaze, Ezee Tiger, The Mall ve daha fazlasından eşsiz bir soundtrack.  

 
Duyuru fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Freedom Finger Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Wide Right Interactive Dağıtıcısı: Wide Right Interactive Tür: shoot ’em up Çıkış Tarihi: 27 Eylül 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Kingdom Come: Deliverance 2 Resmi Olarak Duyuruldu! 18 Nisan Dizinin Ardından Fallout 4 Avrupa'nın En Çok Satan Oyunu Oldu! 18 Nisan Cities Skylines 2 DLC'sini Satın Alanlara Para İadesi Yapılıyor 18 Nisan F1 24'ü Detaylandıran İlk Fragman Yayınlandı 18 Nisan Human Fall Flat 2, 2026 Yılına Ertelendi 18 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler