Shoot 'em up Oyunu Asteroids: Recharged Duyuruldu

23.11.2021 23:04 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı Atari ve geliştiriciler Adamvision Studios ve SneakyBox, shoot'em up oyunuAsteroids: Recharged'ı PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch, PC (Steam, Epic Games Store) ve Atari VCS için duyurdu. Oyun, 14 Aralık'ta piyasaya sürülecek.
 
Orijinal uzay nişancı oyunu modern çağa ayak uyduruyor. Asteroids: Recharged, canlı görseller, yeni yetenekler ve ödüllü video oyunu bestecisi Megan McDuffee'den orijinal film müziklerini içeriyor. Asteroids modernize edilerek yeniden tasarlandı. 
 
Asteroids: Recharged, hem eski tarz hem de yeni özellikleriyle karşımıza çıkacak. 30 benzersiz seviye ile yerel ve küresel skor tablolarını bünyesinde barındıracak. Bunun yanı sıra yaylım ateşleri ve kalkan gibi birçok özelliğe sahip olacak.
 
Steam sayfası
 
https://store.steampowered.com/app/1700890/Asteroids_Recharged/
 
Duyuru fragmanı
 
 

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Deliver Us The Moon Switch Konsoluna Geliyor 7 Saat önce PUBG: BATTLEGROUNDS Erangel Classic Haritasıyla 17 Mayıs’ta Nostalji Rüzgarları Estirecek! 8 Saat önce Lords of the Fallen İçin Master of Fate Güncellemesi Yayınlandı 9 Saat önce Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan Riven Remake'ten Resmi Oynanış Fragmanı Geldi 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler