Shovel Knight Dig Duyuruldu

28.08.2019 22:22 Gazali Çetinkaya

 
Bugün düzenlenen Yacht Club Games video sunumu sırasında, Shovel Knight evreninde geçen yeni oyun Shovel Knight Dig duyuruldu. Çıkış tarihi açıklanmadı.
 
Klasik platformer ve Mr. Driller serisinin karışımı gibi görünen Shovel Knight Dig Yacht Club Games ve Nitrome ortaklığıyla geliştiriliyor. Yacht Club Games orijinal Shovel Knight'ın yaratıcısı, Nitrome ise Bomb Chicken ve bazı mobil oyunlar ile tanınıyor.
 
Shovel Knight Dig; Drill Knight ve Spore Knight gibi yeni şövalyeler ve yeni düşman tipleri ile birlikte yepyeni bir hikaye sunacak. Artık küreğinizi yerin derinliklerine inmek için de kullanacaksınız. Her bir maceranın farklı hissettirmesi için seviyeler titizlikle hazırlandı ve tekrar oynanabilirliği sağlamak için de rastgele unsurlar eklendi. Ek olarak, Jake Kaufman oyunun müziklerinin yapımcılığını üstlenecek.
 
30 Ağustos - 2 Eylül tarihleri arasında Seattle'da Washington Eyalet Kongre Merkezi'nde düzenlenecek PAX West 2019 etkinliğinde ilk defa oynanabilir olacak. Nintendo Switch üzerinden çalıştırılacak.

Duyuru fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.  

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Shovel Knight Dig Platformlar: PC Geliştirici: Yacht Club Games, Nitrome Dağıtıcısı: Yacht Club Games Tür: Aksiyon Platform Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 2 Saat önce 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 3 Saat önce eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 3 Saat önce Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 4 Saat önce Submerged: Hidden Depths Epic Games'te 5 TL! 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler