Shovel Knight: King of Cards ve Shovel Knight: Showdown 10 Aralık'ta Çıkacak

13.11.2019 15:26 Gazali Çetinkaya

 
Geliştirici Yacht Club Games, Shovel Knight: King of Cards ve Shovel Knight: Showdown'un 10 Aralık'ta çıkış yapacağını duyurdu.

Shovel Knight: King of Cards PlayStation 4, Xbox One, Switch, PlayStation 3, Wii U, PS Vita, 3DS, PC, Mac, Linux ve Amazon FireTV için çıkacak. Shovel Knight: Showdown ise PS Vita ve 3DS hariç diğer tüm platformlara çıkacak. İki oyun da Shovel Knight: Treasure Trove'a dahil olacak veya $9.99 fiyattan tek olarak da satın alınabilecek.
 
Shovel Knight: King of Cards, Shovel Knight: Treasure Trove'un son bölümü ve King Knight olarak yeni hikaye, bölümler, düşmanlar, boss'lar, silahlar ve daha fazlasını sunacak. Shovel Knight: Showdown ise 16 oynanabilir karakter ve her biri için hikaye sunacak çok oyunculu bir dövüş oyunu. 

10 Aralık'ta ayrıca Shovel Knight: Treasure Trove kutulu sürümü Xbox One ve Switch için satışa sunulacak. PlayStation 4 versiyonu 2020'nın başlarına ertelendi.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Shovel Knight Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Yacht Club games Dağıtıcısı: Steam Tür: Platform Çıkış Tarihi: Nisan 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 5 Saat önce The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 5 Saat önce Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 6 Saat önce Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 7 Saat önce Darkest Dungeon II Playstation 4 ve 5 Konsollarına Geliyor 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler