Shovel Knight Yeni Challenge Moduyla Usta Oyuncuları Zorlayacak

22.04.2015 15:53 Ömür Gencer

   
   Shovel Knight'ın geliştirici ekibi Yacht Club Games, oyuna gelecek olan Plague of Shadows adlı ek paket hakkında yeni bir bilgi paylaştı. Belirtilene göre bu ek paketle birlikte oyuna Challenge modu eklenecek.
 
        Bu challenge modunda speedrun yapacak veya oyun boyunca karşılaştığımız bazı bölüm sonu canavarlarının karşısına tekrar çıkacağız. Yapımcı ekip bu modta oyuncuları zorlayıcı bulmacaların da beklediğini dile getiriyor. Geliştirici ekip oyun için yayınlanan yeni güncellemelerle challenge modunun da içerik olarak zenginleşeceğini belirtiyor.
 
        Shovel Knight'ta yapılabilecek her şeyi yaptığını düşnen oyuncular için bu modun ilgi çekici olacağını söyleyebiliriz. Bahsedilen Plague of Shadows eklenti paketinin ne zaman yayınlanacağı hakkında henüz herhangi bir bilgi bulunmuyor.
 

 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Shovel Knight Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Yacht Club games Dağıtıcısı: Steam Tür: Platform Çıkış Tarihi: Nisan 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler