Shroud of the Avatar'a 3 Milyon Dolarlık Destek

19.01.2014 11:37 Alkan Adakaner


     Ultima serisinin yaratıcısı olan Richard Garriott'ın önderliğindeki bir ekip tarafından geliştirilen Shroud of the Avatar: Forsaken Virtues'e yapılan maddi desteğin 3 milyon doları geçtiği açıklandı. Oyun için ilk olarak Kickstarter'dan 1,919,275 dolar toplanmıştı. Daha sonra bağışlar resmi site üzerinden devam etmişti.
 
    Oyunun "Release 2" adlı sürümü gelecek hafta yayınlanacak, eğer siz de bu sürümü denemek istiyorsanız 45 dolarlık bir bağış sayesinde amacınıza ulaşabilirsiniz. Özellikle oyun içi eşya satımı konusunda (evlerin fiyatları çılgınlık) büyük eleştirilere maruz kalan oyun, aynı zamanda Ultima serisinin ruhani devamı olması sebebiyle büyük ilgi görüyor.
 
    Single Player Online, Friend Party Online ve Open Play Online gibi oyun modlarına sahip olacak Shroud of the Avatar: Forsaken Virtues'ın 2014 yılının sonunda piyasaya çıkması bekleniyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Shroud of the Avatar: Forsaken Virtues Platformlar: PC Geliştirici: Portalarium Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Yeni Split Fiction Fragmanı Friend’s Pass Sistemini Vurguluyor 2 Saat önce Yeni The Lord of the Rings Oyunu Ertelendi 3 Saat önce Tony Hawk’s Pro Skater Duyuru Tarihi Black Ops 6'da Ortaya Çıktı 3 Saat önce Lamine Yamal, eFootball'un Yeni Elçisi Olarak KONAMI'yle El Sıkıştı 4 Saat önce Scar-Lead Salvation, PS5, PS4 ve PC için 29 Mayıs'ta Batıya Geliyor 15 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler