Silent Hill: The Short Message 1 Milyon İndirmeye Ulaştı!

06.02.2024 15:02 Mehmet Tandoğan

 
 
Konami yayınladığı yeni bir gönderiyle Silent Hill: The Short Message oyununun bir milyon indirme sayısını aştığını duyurdu. Yeni Silent Hill deneyimi PlayStation 5 için PlayStation Store üzerinden 31 Ocak'ta ücretsiz olarak indirilmeye sunuldu.
 
Oyun tamamen ücretsiz bir deneyim olarak oyuncuların karşısına çıktı 
 
 

Arkadaşı Maya'dan gelen mesajları takip eden Anita karakterini kontrol ettiğimiz oyunda ürtktücü ortamlara doğru gidebiliyoruz. Anita burada intihar söylentileriyle meşhur ve yıkık dökük bir apartman bloğunda buluyor.
 
Buraları keşfetmeye çalışan Anita, bu dünyadan olmayan mekânlarla ve tuhaf canavarlarla karşılaşıyor. Bu şekilde gerçeklik alt üst oluyor. 
 
En son oyun teknolojileriyle desteklenen yepyeni ve modern bir Silent Hill deneyimi şu anda yalnızca PlayStation 5'te ücretsiz olarak oynanabilir.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Silent Hill HD Collection Platformlar: PS3 XBOX 360 Geliştirici: Vatra Games Dağıtıcısı: Konami Tür: Korku Çıkış Tarihi: 20 Mart 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mitlerin ve Mücadelelerin Efsanevi Dünyası: Megami Tensei Serisinin Tüm Oyunları 2 30 Nisan Mitlerin ve Mücadelelerin Efsanevi Dünyası: Megami Tensei Serisinin Tüm Oyunları 30 Nisan Türk Telekom eSüper Kupa’nın sahibi Fenerbahçe oldu 30 Nisan inZOI’nin Yol Haritası Videosu, Yepyeni Özellikleri Gözler Önüne Seriyor! 30 Nisan Todd Howard Açıkladı: Starfield'a Konsol Mod Desteği Geliyor 30 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler