Sinematik Hikaye Oyunu We Are OFK'nin Switch Sürümü Onaylandı

13.05.2022 18:06 Mehmet Tandoğan

 
 
Geliştirici Team OFK, indie pop grubu OFK'yi temel alan ve beş bölümlük bir hikaye içeriğinden oluşan We Are OFK oyununu daha önce duyurulan PlayStation 5, PlayStation 4 ve PC (Steam) sürümlerinin yanı sıra Switch için de piyasaya süreceğini duyurdu.
 
Indie pop grubu OFK'den dört arkadaşın nasıl bir araya gelip, hüsrana uğramadan ilk kayıtlarını çıkartmalarının hikâyesi. Hayaller, ilişkiler ve Los Angeles'ta hayatta kalma mücadelesi üzerine odaklanan, grubun kuruluşuyla ilgili interaktif bir dizi.
 
Itsumi Saito, uzun süreli kız arkadaşından ayrılmış ve müzik sektöründe parlama hayalini gerçekleştirmek üzere şehir merkezine taşınmıştır. Ancak jonglörlük çalışmaları, arkadaşları, batı yakasına gidip gelme, tam zamanlı iş derken... Itsu, Los Angeles'ın acımasız müzik sektöründe tutunma konusunda zorlanmakta. Bir gün Hollywood partilerinden birine katılmanın bir yolunu bulup, orada yıldızı yükselen bir yapımcıyla arkadaş olunca hayallerine bir adım daha yaklaşma şansı yakalar. 
 
Fragman videosu
 
 

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Fallout 4 London Modu Süresiz Olarak Ertelendi! 15 Nisan Final Fantasy XIV: Dawntrail FSR 1.0 ve DLSS 2'yi Destekleyecek 15 Nisan The Elder Scrolls IV: Oblivion DLC Boyutunda Moda Kavuştu 15 Nisan Visions of Mana İçin Yeni Fragman Yayınlandı 15 Nisan Looter Shooter Oyunu ROBOBEAT 16 Mayıs'ta Çıkacak 15 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler