Sıra Tabanlı RPG Oyunu Astria Ascending Konsollar ve PC için Duyuruldu

26.03.2021 22:35 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Dear Villagers ve Fransız geliştirici Artisan Studio, sıra tabanlı rol yapma oyunu Astria Ascending'i duyurdu.
 
Oyunun hikaye anlatımını Kazushige Nojima (Final Fantasy X, Final Fantasy VII Remake), müziklerini Hitoshi Sakimoto (Final Fantasy XII, Vagrant Story) ve sanat tasarımını CyDesignation (Akihiko Yoshida, Hideo Minaba) üstleniyor.
 
Kaosun ortaya çıktığı bir dünyada oyuncular dünyanın kaderinden sorumlu ve her biri kendine özgü hikayeye sahip sekiz yarı tanrının kontrolünü üstlenecek. Oyuncular iki boyutlu elle çizilmiş bir evrende beş farklı şehri ve 25 tane zindanı keşfederek sıra tabanlı taktiksel savaşlara girecek. Çeşitli yan görevler, shoot 'em up ve kart oyunu gibi mini oyunlar da içerecek. 50 saat civarında bir oynanış süresi vadediyor.
 
Astria Ascending 2021'de PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC (Steam) için çıkış yapacak ve ilk günden Xbox Game Pass'e dahil olacak.
 
Duyuru fragmanı:
 
 
Oyunun yaratıcıları:
 

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 12 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler