Sivasspor Elektronik Spora Giriş Yaptı!

13.04.2019 13:35 Hamit Can Sayılgan

 
     Türkiye'nin Süper Lig'de mücadele eden köklü spor kulüplerinden Sivasspor, elektronik spora yatırım yaptığını duyurdu. Kulübün resmi sosyal medya hesabı üzerinden yapılan duyuruda; Sivasspor'umuz E-Spor'da! Yeni kurulan Sivasspor #FİFA Pro Clup takımı 2018-2019 sezonunun sonuna kadar Vole Tpo FIFA Pro Club Ligi'nde mücadele edecek. Başarılar #Yiğidolar açıklaması yapıldı ve bir video yayınlandı.
 


 
     Vole TPO Fıfa Pro Club Ligi; Türk Playstation Oyuncuları arasında 11 sezondur gerçekleşen sanal futbol liginin adı. Vole TPO'da Göztepe, Team Aurora, TNT eSports Mersin gibi takımlar yer almakta ve burada mücadele etmekte. Virtual Pro Network sisteminde gerçekleşen Vole TPO Fifa Pro Club Ligi, gerçek hayattaki futbol sistemine benzer yapıya sahip. Takımlar ve oyuncular arasında transfer gerçekleşebiliyor ve oyuncular takım içerisinde rolünü belirleyebiliyor. Sivasspor mevcut konumu ile Vole TPO Fifa Pro Club liginde 8. sırada bulunuyor. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
FIFA 19 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: EA Sports Dağıtıcısı: EA Sports Tür: Spor Çıkış Tarihi: 28 Eylül 2018
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Türk Telekom eSüper Lig’de Şampiyon Trabzonspor Oldu! 25 Nisan Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 25 Nisan 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 25 Nisan eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 25 Nisan Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 25 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler