Sızıntı: Epic Games Büyük Bir Oyunu Ücretsiz Verecek!

30.12.2023 17:03 Mehmet Tandoğan

 
 
Epic Games platformunda bir yandan kış indirimleri devam ederken, diğer yandan ise her gün yıl sonuna kadar bir ücretsiz oyun sunuluyor. Geçtiğimiz günlerde birkaç büyük oyun dışında, geldiğimiz noktada genel olarak bağımsız ve küçük oyunlar elde ettik. Şimdi ise yeni bir söylenti 369 TL'lik o oyunun bizlere sunulacağını gösteriyor.
 
Epic Games ücretsiz oyunları dağıtmaya devam ediyor 
 
 
 
Twitter üzerinde yer alan bilbil-kun adlı bir kullanıcı 31 Mart tarihi ile beraber Epic Games platformunda oyunculara Marvel’s Guardians of the Galaxy oyununun ücretsiz olarak sunulacağını belirtiyor. Büyük çaplı oyunlara bir yenisi daha eklenmesi planlanan bu yapımla beraber birçok oyuncu bunu sevinçle karşılayabilir.
 
Marvel’s Guardians of the Galaxy, genel olarak oyuncular tarafından beğenilen bir içeriği bünyesinde barındırıyor. Aksiyon ve macera içeriği ile beraber aynı zamanda hikaye odaklı bir deneyimi bizlere sunuyor. Oyun aynı zamanda Steam platformunda da çok olumlu etiketine sahip.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Epic Games Platformlar: PC Geliştirici: Epic Games, Inc. Dağıtıcısı: Epic Games Tür: Platform Çıkış Tarihi: 6 Aralık 2018
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MSI 2024'te Son 4 Takım Kaldı! 4 Saat önce Assassin’s Creed Shadows'tan İlk Fragman Geldi: Çıkış Tarihi Açıklandı 15 Mayıs Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 15 Mayıs Tomb Raider Dizisine Yeşil Işık Yakıldı: Amazon İş Birliğiyle Geliyor 15 Mayıs Crimson Desert'ün 2025 Yılında Çıkacağı Söyleniyor 15 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler