Skate 4 için Alfa Öncesi Öncesi Oynanış Videosu Yayınlandı

01.07.2022 12:50 Mehmet Tandoğan

 
 
Electronic Arts ve geliştirici Full Circle, kaykay oyunu serisinin yeni oyunu Skate 4 için alfa öncesi öncesi oynanış görüntülerini içeren yeni bir video yayınladı.
 
Ekip geliştirilen oyun hakkında şunları söyledi:
 
"Size geri dönüş yapacağımızı söylemiştik ve hala bu oyun üzerinde çalışıyoruz. Fakat artık neler yaptığımızı görmenin zamanı geldi. Hâlâ erken aşamadayız ama oyun zamanla daha da iyi hale gelecek.
 
Bir kaykaycı olarak, oyunun erken sürümlerini oynama ve geliştirme yolculuğumuz boyunca geri bildirim sağlama şansına sahipsiniz. Sorunsuz bir deneyim sağlamak için geri bildirimlerinizi önemsiyoruz. Ancak ne zaman tam sürüme kavuşacak konusunda bir şey söyleyemiyoruz.
 
Kaykay sporu konusunda inanılmaz tutkuluyuz ve mümkün olan en iyi deneyimi sunmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Oyunu, Dünya çapında bir çıkış yapmadan önce en iyi duruma getirmek istiyoruz."
 
Oyunu erken aşamada denemek ve geri bildirim sağlamak için insider programı başlatıldı. Web sitesine göz atmak için buraya tıklayın. 
 
Oynanış fragmanı
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Electronic Arts Platformlar: PC Geliştirici: Electronic Arts Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: Oyun Firması Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 19 Nisan Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 19 Nisan The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 19 Nisan Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 19 Nisan Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 19 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler