Skater XL 7 Temmuz'da PS4, Xbox One, Switch ve PC için Çıkacak

05.05.2020 18:04 Gazali Çetinkaya

 
Aralık 2018'den bu yana Steam'de erken erişimde buluanan kaykay oyunu Skater XL en sonunda erken erişimden çıkıyor ve konsollara da geliyor.

Geliştirici Easy Day Studios, Skater XL tam sürümünün 7 Temmuz'da PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC için çıkış yapacağını duyurdu.
 
Tam sürüm 30 gerçek markadan ayakkabı, kıyafet ve kaykay tahtası gibi yeni özelleştirme içerikleri sunacak. Bu markalar: 
 
411VM
Almost
Blind
Bones
Crupie
DC Shoes
Dickies
Element
Emerica
Enjoi
?S
Etnies
Grimple Stix
Grizzly
Independent Truck Co.
Lakai
Mob Grip
New Balance
Old Friends
Primitive
Ricta
SOVRN
Santa Cruz Skateboards
Sk8Mafia
Spitfire
The Nine Club
Thunder
Transworld Skateboarding
Vans
Venture  
 
Oyunun tanıtım yazısı:


Skater XL kaykay oyunlarında bir evrim.

Gerçek dünyadan bilindik kaykay yerlerinde kayarken eşsiz kontroller ve hareketlerinize kusursuzca tepki veren oynanış deneyiminin keyfini çıkarın. Kaykayı çevirmeden ayaklarınızı hareket ettirme şeklinize kadar kendi stilinizi yansıtın. Kaykayınıza daha önce hiç olmadığı gibi bağlı hissedin.

Çığır açan ve sezgisel yeni kontroller ile birlikte bir oyunda kaykay kaymak hiç bu kadar gerçekçi, akıcı ve tepkisel olmamıştı.  

 
Özelleştirme içeriklerinin tanıtıldığı fragmanı aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Skater XL Platformlar: PC XBOX ONE Geliştirici: Easy Day Studios Pty Ltd Dağıtıcısı: Easy Day Studios Pty Ltd Tür: Spor Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Kingdom Come: Deliverance 2 Resmi Olarak Duyuruldu! 18 Nisan Dizinin Ardından Fallout 4 Avrupa'nın En Çok Satan Oyunu Oldu! 18 Nisan Cities Skylines 2 DLC'sini Satın Alanlara Para İadesi Yapılıyor 18 Nisan F1 24'ü Detaylandıran İlk Fragman Yayınlandı 18 Nisan Human Fall Flat 2, 2026 Yılına Ertelendi 18 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler