Skull & Bones Güney Kore'de PC için Derecelendirildi

13.05.2022 21:56 Mehmet Tandoğan

 
 
Uzun zamandır geliştirilme aşamasında olan Ubisoft'un açık dünya korsan temalı oyunu Skull & Bones, Güney Kore Oyun Derecelendirme ve Yönetim Komitesi tarafından PC için derecelendirildi. Bu da geliştirmenin sonuna ulaşıldığını ve yakında çıkış yapacağının bir göstergesi.
 
 
 
Öte yandan geçtiğimiz günlerde birçok geliştirici ekip çıkış yapacağı oyunların tarih aralıklarını oyunculara duyurdu. Bu ekipler arasında Ubisoft da yer aldı. Bu kapsamda Ubisoft CFO'su Frédérick Duguet, Avatar: Frontiers of Pandora, Mario + Rabbids: Sparks of Hope, Skull & Bones oyunlarının Ekim 2022 - Mart 2023 tarihleri arasında çıkış yapacağını açıkladı.
 
Skull & Bones ilk olarak E3 2017'de duyuruldu ve birçok kez ertelendi. Skull & Bones, oyuncuların açık denizlere yelken açacağı, Hint Okyanusu'nun egzotik bölgelerinde gezeceği, Korsanlığın Altın Çağı'nı deneyimleyeceği bir çevrimiçi açık dünya oyunu olarak karşımıza çıkacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Skull & Bones Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 19 Nisan Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 19 Nisan The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 19 Nisan Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 19 Nisan Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 19 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler