Skull & Bones TV Dizisi Üzerinde Çalışılıyor

21.02.2019 14:34 Gazali Çetinkaya

 
Ubisoft'un korsan temalı açık dünya aksiyon oyunu Skull & Bones henüz çıkışını gerçekleştirmedi ancak TV dizisi için yeşil ışık yakıldı.

Ubisoft'un dizi ve televizyon kanadı, prodüksiyon şirketi Atlas Entertainment ile birlikte Skull & Bones fikri mülkiyet haklarını temel alan bir TV dizisi üzerinde çalıştıklarını duyurdu.

Hollywood Reporter'ın haberine göre, dizi 1700'lerde Hint Okyanusu'nda altın korsanlık çağının düşmeye başladığı dönemde geçecek.

Dizinin baş yapımcılığını Amanda Segel (Person of Interest, The Mist) üstlenecek ve Amanda Segel pilot bölümü de yazacak. American Hustle filminin yapımcıları Andy Horwitz ve Richard Suckle; Ubisoft eğlence geliştirme direktörü Danielle Kreinik ve Ubisoft film televizyon bölümü patronu Jason Altman da ayrıca yapımcı kadrosunda yer alıyor.

Dizinin yayınlanacağı tarih ve daha fazla bilgi açıklanmadı.

Skull & Bones video oyunu PlayStation 4, Xbox One ve PC için geliştiriliyor. Çıkış tarihi açıklanmadı. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Skull & Bones Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 8 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler