Skull & Bones için Alfa Oynanış Videosu Sızdırıldı

30.04.2022 13:55 Mehmet Tandoğan

 
 
Ubisoft'un deniz ve korsan temalı oyunu Skull & Bones uzun süredir geliştiriliyor. İlk olarak E3 2017'de duyurulan oyun birçok kez ertelendi ve ertelemelerin ardından resmi ve tatmin edici bir bilgi gelmedi.
 
Oyun için en son bilgi geçtiğimiz Şubat ayında gelmişti. Ubisoft CFO'su Frédérick Duguet, Skull & Bones'un sanatsal yönünden ve şimdiye kadarki ilerlemesinden memnunuz ifadelerini kullandı. 
 
Oyunun bu uzun geliştirilme süreci devam ederken yeni bir alfa oynanış videosu sızdırıldı. Reddit üzerinden sızdırılan bu oynanış videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz:
 
 
Skull & Bones, oyuncuların açık denizlere yelken açacağı, Hint Okyanusu'nun egzotik bölgelerinde gezeceği, Korsanlığın Altın Çağı'nı deneyimleyeceği bir çevrimiçi açık dünya oyunu olarak karşımıza çıkacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Skull & Bones Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Prison Architect 2 Bir Kez Daha Ertelendi 42 Dk önce Intel Extreme Masters Chengdu 2024 Şampiyonu FaZe Clan Oldu! 1 Saat önce League of Legends EMEA Masters Spring 2024'ün 1. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 1 Saat önce Spider-Man 2'nin Son Güncellemesi Kayıt Sorunlarını Çözüyor 1 Saat önce VCT 2024: EMEA 1. Aşama 3. Hafta Karşılaşmaları Oynandı! 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler