Skull & Bones'un Yapımına Birçok Kez Baştan Başlanmış

07.02.2020 20:09 Özgür Eroğlu

 
 
Ubisoft'un E3 2017'de duyurduğu açık dünya bir korsan oyunu olan Skull & Bones, duyurulduğundan bu yana neredeyse hiçbir bilgi alınamamıştı ve birkaç kez ertelenmişti. Kotaku çalışanı Jason Schreier ise bu durumun nedenini açıkladı.
 
Skull & Bones, Ubisoft'un dün malı raporlarını paylaştığı toplantıda bir kez daha ertelendi ve 2021 Nisan ayından sonra çıkacağı öğrenildi. Jason Schreier ise bu durumun sebebinin, geliştirme aşamasının birden fazla kez tekrar başlanıldığı için olduğunu söyledi. Jason Schreier'ın Tweet'ine göre oyunun kreatif direktörü 2018 yılında projeyi terk etmiş ve gecikmenin sebebi buymuş. 
 
Bu son ertelenmeden sonra, oyunun iptal edilme ihtimalinin oldukça fazla olduğunu söyleyebiliriz. Belki de hikaye modu seven oyuncuların istediği gibi oyunu çok oyunculudan tek oyunculu bir oyuna çevirirler.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Skull & Bones Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Stellar Blade Neler Sunuyor? Ön inceleme 16 Dk önce Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 13 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler