Skull and Bones'un Çıkış Tarihi Sızdırıldı

29.06.2022 13:36 Mehmet Tandoğan

 
 
Ubisoft'un uzun zamandır beklenen açık dünya korsan temalı oyunu Skull & Bones hakkında yeni sızıntılar ortaya çıkmaya devam ediyor. Yeni bir sızıntı Ubisoft'un Skull & Bones'u 8 Kasım 2022 tarihinde piyasaya süreceğini öne sürüyor.
 
Sızıntı, içerisinde görevlerin, dijital bir film müziğinin ve ön sipariş bonuslarının yer aldığı güncellenmiş Xbox mağaza listelerinden geliyor. Windows ve Xbox mağazalarına eklenen listeleri düzenli olarak takip eden Twitter kullanıcısı Aggiornamenti Lumia ise Skull and Bones'un 8 Kasım 2022 tarihinde çıkış yapacağını iddia ediyor.
 
Bu iddialar Tom Henderson'ın TryHardGuides'a verdiği raporla da destekleniyor. Geçtiğimiz süreçte ortaya çıkan bu rapor, Skull & Bones'un çıkış tarihinin Temmuz ayında açıklanacağını bildiriyor.
 
İlk olarak E3 2017'de duyurulan korsan temalı açık dünya oyunu Skull & Bones en son ESRB (Eğlence Yazılımı Derecelendirme Kurulu) tarafından derecelendirildi. Bu da oyunun yakın zamanda çıkış yapacağını gösteriyor.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Skull & Bones Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Türk Telekom eSüper Lig’de Şampiyon Trabzonspor Oldu! 25 Nisan Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 25 Nisan 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 25 Nisan eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 25 Nisan Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 25 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler