Skybound Games The Walking Dead Final Sezonunu Geliştirmeye Başladı

20.11.2018 10:37 Gazali Çetinkaya

 
Telltale Games'in kapanmasının ardından The Walking Dead'in final sezonunu tamamlaması için anlaşılan stüdyo Skybound Games, websitesi üzerinden yaptığı açıklama ile birlikte The Walking Dead Final Sezonunun geriye kalan bölümlerini bugün itibarıyla geliştirmeye başladıklarını duyurdu.
 
"Telltale kapılarını kapattıktan sonra, ne yazık ki oyun üzerinde çalışılmadı ve bu nedenle 3. ve 4. bölümlerin çıkış tarihleri ertelendi. Ancak, başlangıçta oyun üzerinde çalışmış yetenekli ve tutkulu ekip üyelerinin büyük bir çoğunluğunun bugün itibarıyla oyunu yeniden geliştirmeye başlamış olduğunu sizlere bildirmekten dolayı büyük heyecan duyuyoruz."
 
1. bölüm "Done Running" 14 Ağustos'ta, 2. bölüm "Suffer the Children" 25 Eylül'de çıkışını gerçekleştirdi. 3. ve 4. bölümlerin ne zaman çıkacağı henüz belli değil.  

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Walking Dead: The Game Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Telltale Inc. Dağıtıcısı: Telltale Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 25 Nisan 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 2 Saat önce 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 3 Saat önce eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 3 Saat önce Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 4 Saat önce Submerged: Hidden Depths Epic Games'te 5 TL! 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler