Slant Six'in 2012 İçin Özel Projeleri Var

22.01.2012 18:07 Levent Polater

 
     Resident Evil: Operation Raccoon City'nin yapımcısı Slant Six'in verdiği yeni iş ilanı firmanın gelecek projeleri ile ilgili bize bir ipucu veriyor olabilir.
 
    Verilen iş ilanında Slant Six'in 'Network Engineer' aradığı görülüyor. Aslında işi ilginç yapan aranan personel değil, verilen personel ilanındaki detaylar. Slant Six'in iş ilanı infosunda şu anda firmanın Resident Evil: Operation Raccoon City'yi geliştirdiği belirtiliyor, geçmiş projelerinden bir özet sunuluyor ve infonun en önemli yanı olarak stüdyonun 2012'deki AA projeleri için bu personeli aradığı bildiriliyor.

    Yeni bir Syphon Filter için uzun süredir dedikodular yapılıyor. Vita'nın da önümüzdeki aylarda çıkacak olacağını düşürsek Slant Six yeni bir Vita veya Syphon Filter oyunu geliştirebilir. Bakalım, önümüzdeki aylar neler gösterecek?
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Resident Evil: Operation Raccoon City Platformlar: PS3 XBOX 360 PC Geliştirici: Slant Six Games Dağıtıcısı: Capcom Tür: TPS Çıkış Tarihi: 18 Mayıs 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Ascent Ultimate Edition, Nintendo Switch 2'de Ön Siparişe Açıldı 2 Saat önce Last Epoch'un 5. Sezonu "Rage of the Frostborn" Başlıyor! 02 Ekim eFootball™ Kick-Off'un Yeni "Lig Modu" Şimdi Sizlerle! 29 Eylül Elyzio, İstanbul’da Geçen Psikolojik Macera Oyunu Pera Coda'yı Yayınlamak İçin PUBLSH ile El Sıkıştı 29 Eylül PUBG: Battlegrounds 43.1 Güncellemesi, Yeni Tekme Hareketi ve Su Altı Dövüş Seçeneklerini Getiriyor 15 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler