Slant Six'in 2012 İçin Özel Projeleri Var

22.01.2012 18:07 Levent Polater

 
     Resident Evil: Operation Raccoon City'nin yapımcısı Slant Six'in verdiği yeni iş ilanı firmanın gelecek projeleri ile ilgili bize bir ipucu veriyor olabilir.
 
    Verilen iş ilanında Slant Six'in 'Network Engineer' aradığı görülüyor. Aslında işi ilginç yapan aranan personel değil, verilen personel ilanındaki detaylar. Slant Six'in iş ilanı infosunda şu anda firmanın Resident Evil: Operation Raccoon City'yi geliştirdiği belirtiliyor, geçmiş projelerinden bir özet sunuluyor ve infonun en önemli yanı olarak stüdyonun 2012'deki AA projeleri için bu personeli aradığı bildiriliyor.

    Yeni bir Syphon Filter için uzun süredir dedikodular yapılıyor. Vita'nın da önümüzdeki aylarda çıkacak olacağını düşürsek Slant Six yeni bir Vita veya Syphon Filter oyunu geliştirebilir. Bakalım, önümüzdeki aylar neler gösterecek?
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Resident Evil: Operation Raccoon City Platformlar: PS3 XBOX 360 PC Geliştirici: Slant Six Games Dağıtıcısı: Capcom Tür: TPS Çıkış Tarihi: 18 Mayıs 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Neon Giant ‘The Ascent’in 5. Yıl Dönümünde Oyunun Yol Haritasını Açıkladı 29 Temmuz eFootball™ World Festival'de Yeni Efsane Sergio Agüero ve Oyun İçi Önemli Güncellemeler Açıklandı 28 Temmuz NBA 2K27’nin Kapak Yıldızları Açıklandı: Victor Wembanyama, Caitlin Clark ve Derrick Rose 23 Temmuz PUBG: BATTLEGROUNDS 42.2 Güncellemesi Yeni Oyuncuların Oyuna Adapte Olmasını Kolaylaştırıyor 16 Temmuz Mimesis Dünya Çapında İki Milyondan Fazla Kopya Sattı 14 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler