Sledgehammer Kendi Oyununu Yapmak İstiyor

Tam da Call of Duty serisinin köklü değişikliklere ihtiyaç duyduğu dönemde, yeni bir proje serinin hayrına olabilir.
19.11.2011 21:35 Ersin Kılıç


     Infinity Ward'ın olaylı dağılışından sonra Activision devreye girmiş ve Sledgehammer Games adlı firmayı tam anlamıyla çatısı altına almıştı. Son olarak Call of Duty: Modern Warfare 3'te Infinity Ward ekibine yardım eden Sledgehammer Games ekibi, görünüşe bakılırsa kendi oyunlarını geliştirmek istiyor.
 
     Katıldığı bir söyleşide konu ile ilgili soruları yanıtlayan Sledgehammer Games'tan Glen Schofield, Modern Warfare 3'te Infinity Ward ile çalışmaktan onur duyduklarını, fakat projede doğal olarak tam anlamıyla yer almadıklarını belirtmiş. Daha sonra ise stüdyonun ilerisi için konuşan Schofield, sıradaki Call of Duty oyununu veya tamamen stüdyolarına ait olan yepyeni bir projede çalışmak istediklerini dile getirmiş.
 
     Infinity Ward ve Treyarch ikilisinin yürüttüğü Call of Duty serisine Sledgehammer katılabilir mi? Ya da Activision firmanın isteğini yerine getirip yeni bir proje yükleyebilir. Tüm cevaplar tabi ki Activision'da.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty: Modern Warfare 3 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: İnfinity Ward Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 8 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 32 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Helldivers 2 Kullanıcı Yorumları Olumluya Dönüyor 1 Saat önce Ghost of Tsushima PSN Zorunluğuna Sahip Olmayacak 2 Saat önce Switch 2'nin Mart 2025'ten Önce Duyurulacağı Açıklandı 3 Saat önce Switch Konsol Satışları Yükselmeye Devam Ediyor: 141.32 Milyon 5 Saat önce Esports World Cup 2024 CS2 Turnuvasına Mücadele Edecek Takımlar Belli Oldu! 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler