Slightly Mad Studios CEO'su Ian Bell Electronic Arts'a Nefret Kustu

21.09.2017 18:43 Gazali Çetinkaya

 
   2009'da kurulan video oyun geliştiricisi Slightly Mad Studios şu sıralar Project CARS ile adından söz ettiriyor ancak ondan önce Electronic Arts ortaklığı ile Need for Speed: Shift ve Shift 2: Unleashed oyunlarını çıkarmıştı.
 
   Stüdyonun CEO'su Ian Bell'in SpotTheOzzie adlı YouTube kanalında yaptığı açıklamaya göre, Shift serisinin üçüncü oyunu da çıkacakmış ancak Electronic Arts oyunu birden bire iptal etmiş. Ian Bell'in Electronic Arts'a olan nefreti ise halen ilk günkü gibi.
 
   Slightly Mad Studios'un CEO'su Ian Bell, 
 
"Need for Speed: Shift adlı bir oyun yaptık, ardından da Shift 2 adlı bir oyun yaptık ve EA bana gelip dedi ki 'Başka bir yayıncıyla konuşmamayı, başka oyunlar üzerinde çalışmamayı ve diğer yayıncılar ile herhangi bir konuda anlaşma yapmamayı kabul edersen sana 1.5 milyon vereceğiz ve Shift 3 için anlaşma imzalayacağız.' Ben de tamam dedim. Kulağa iyi bir anlaşma gibi geliyordu. 1.5 milyonu aldım, bol miktarda ikramiye ile birlikte ödemeyi yaptım ve Shift 3 üzerindeki çalışmalarımıza başlamaya iki hafta kala oyun iptal edildi. Haber verilmeden. 'Artık yapmıyoruz.' dediler."
 
"Başımız dertteydi, hiç bir şeyimiz kalmamıştı. Bitmiştik. Kelimenin tam anlamıyla şirketimizi yok ettiler. Bizi öldürmeye ve teknolojimizi de çalmaya çalıştılar. Bizi s**meye çalıştılar. Yapmaya çalıştıkları şey tam olarak buydu. Electronic Arts'a karşı bir sevgimiz ve saygımız yok."
 
   Slightly Mad Studios'un yeni oyunu Project CARS 2, 22 Eylül'de PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkacak.

   Ian Bell'in geçtiğimiz günlerde yaptığı başka bir açıklamaya göre de firmanın bir sonraki projesi Hızlı ve Öfkeli oyunu olacak gibi görünüyor. O haberin detaylarına da buradan göz atabilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Project Cars 2 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Slightly Mad Studios Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Yarış Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 19 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Stellar Blade Neler Sunuyor? Ön inceleme 8 Dk önce Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 13 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler