Slime Rancher 2 Satışları 6 Saat içinde 100 Bin Adete Ulaştı

24.09.2022 14:01 Mehmet Tandoğan

 
 
MonomiPark'ın Kurucu Ortağı ve CEO'su ile Slime Rancher yönetmeni Nick Popovich, 22 Eylül'de Erken Erişim olarak yayınlanan birinci şahıs yaşam simülasyon macera oyunu Slime Rancher 2'nin altı saat içinde 100.000'den fazla sattığını duyurdu.
 
Slime Rancher 2 şu anda Xbox Series X|S, Steam ve Epic Games Store üzerinden PC için Erken Erişim olarak mevcut. Oyun ayrıca Xbox Game Pass hizmetinde de yer alıyor.
 
Büyük başarı yakalayan Slime Rancher'ın bu devam oyununda, Slime Denizi'ni geçerek kadim gizemlerle dolu ve her yerinden müthiş yeni slime'lar taşan bir diyar olan Rainbow Adası'na yolculuk yapan Beatrix LeBeau'nun maceralarına devam et.
 
Gökkuşağı temalı gizemli bir adada yolculuk eden Beatrix LeBeau'nun slime yetiştirme macerasına devam edin. Yerinde duramayan pamuk slime veya suda yaşayan fener balığı slime'ı gibi Far, Far Range'de daha önce hiç görülmemiş slime'ları toplayın. 
 
Steam sayfası
 
https://store.steampowered.com/app/1657630/Slime_Rancher_2/
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Slime Rancher 2 Platformlar: PC Geliştirici: Açıklanmadı Dağıtıcısı: Açıklanmadı Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Açık Dünya Aksiyon RPG GALIX: New Horizons PS5 ve PC için Duyuruldu 26 Nisan Korku Aksiyon Oyunu Alien: Rogue Incursion PS VR2, SteamVR ve Quest 3 için Duyuruldu 26 Nisan Outriders Geliştiricisi "Project Dagger" Kod Adlı Oyunu İptal Etti 26 Nisan EA Oyunlarına Devasa Zamlar Geldi: FC 24 2.900 TL Oldu! 26 Nisan Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 26 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler