Slime Rancher 2'de Öne Çıkan 5 Slime Kombinasyonu

30.09.2022 12:36 Mehmet Tandoğan

 
 
Slime Rancher 2, 2016 yılında çıkış yapan birinci şahıs yaşam simülasyonu - çiftçilik oyununun bir devam oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Geliştirici Monomi Park, yakalanacak tüm yeni Slime'ları içeren yeni Rainbow Island ile orijinal dünyayı genişletiyor. Bu slime'lar, jelibon gibi görünen uzaylı benzeri yaratıklar olarak oyun dünyasında yerini alıyor.
 
Oyunda slime'ları birleştirmek ve beslemek çok önem arz ediyor. Zaten oyunun temeli bunun etrafında dönüyor. Bu slime'ları birleştirmek oyunculara çeşitli ödüller sağlıyor ve benzersiz kombinasyonlar yapmasına olanak tanıyor.
 
Slime Rancher 2'de iki Slime'ı birleştirmek, Largo olarak bilinen ve genellikle orijinal türlerin her birinin sahip olduğu fiziksel özellikleri barındıran daha büyük bir melez slime'ı oyunculara sunar. Slime Rancher 2'de bulabileceğiniz bir düzineden fazla slime yer alıyor. Bu slime'lar farklı özelliklere sahip. Keşfedilecek ve oyuncuyu farklı şekillerde ödüllendirecek çok sayıda kombinasyon da oyun içerisinde bulunuyor.
 
Slime Rancher 2'deki bazı Largo'ları yönetmek diğerlerinden daha kolay
 
Bir Largo oluşturmak için oyuncular bir Slime'ı besleyebilir. Bu beslenme sayesinde Slime tarafından çeşitli kaynaklar üretilir. Bir Tabby Slime'ı Pink Slime ile beslemek onu bir Pink Tabby Largo'ya dönüştürecek. Bunun tersi de aynı şekilde işlevsellik gösterecek.
 
Bir Largo, iki kaynak Slime'dan farklı besinler yerse, önündeki her şeyi tüketen ve büyük miktarda çoğalan Tarr Slime'a dönüşür. Bu yüzden Pink Tabby Largo'nuzun bir Rock Slime plort (Pink veya Tabby dışında başka bir şey) yemediğinden emin olun.
 
Bu listede yapmanız gereken beş Largo kombinasyonu yer alıyor. Bu kombinasyonlar kâr için satılabilecek daha fazla öğe sağlıyor ve bu da ilerlemeye yardımcı oluyor. Dolayısıyla oyunda bunları yapmak gerekli.
 
- Pink-Phosphor Largo
 
 
Pink Slimes, Slime Rancher'ın maskotu niteliğinde ve başlarken bolca karşınıza çıkan slime'lardan. Bunlar oldukça zararsızdır ve belirli bir favori yemeği yoktur. Bununla bearaber Pink-Phosphor (fosfor), Cuberries'i sever.
 
Fosfor Slimelar çok uzun süre güneş ışığına maruz kaldığında kaybolduğundan, korunmaları için bir Güneş Kalkanı kurmanız gerekiyor. Pembe ve Fosforların her biri 10 ve 22 Newbucks'a satılıyor. Ancak bu Largos'un ne kadar az bakım gerektirdiği göz önüne alındığında, oyuncular hızlıca parayı biriktirebilir.
 
- Cotton-Tabby Largo
 
 
Tabbies, Slime Rancher'da yer alan başka bir yaygın Slime türüdür. Onları yeni Cotton yaratıklarından besleyin ve Cotton Tabby Largo'ya dönüşmelerini seyredin. Orijinal Tabbies'ler etobur olup hayatta kalmak için et tüketirler. Ancak bu Largo kombinasyonu onları otobur birer canlı yapar. Bitkiler daha bol olduğu için bu iyi bir şey. Cotton plorts'lar 15'e, Tabby ise 22 Newbuck'a satılıyor. Favori yemekleri ise Water Lettuce (su marulu).
 
- Honey-Crystal Largo
 
 
Slime Rancher'da yer alan bir diğer Slime çifti Honey-Crystal Largo'lar. Kristal olanın kendini koruması için sivri uçları var ve bu da oyuncuya yüksek hasar veriyor. Honey ve Crystal'in sırasıyla 45 ve 60 Newbucks maliyeti göz önüne alındığında buna değer olduğu ortaya çıkıyor. En sevdiği yemek: Mint Mango.
 
- Boom-Batty Largo
 
 
Bu Largo, zararlı Boom Slimes'ı uysal Batty olanlarla birleştiriyor. Bu kanatlı yaratık için Nar bitkisi bulmak tavuklardan daha kolay olduğu için öne çıkan kombinasyonlar arasında yer alıyor. Bu Largolar güneş ışığında büyür. Dolayısıyla karanlık ve kapalı alanlarda tutulmalıdır.
 
- Rock-Angler Largo
 
 
Rock Slime, Slime Rancher'da çok tanıdık bir yüz olsa da yepyeni Angler ile birleştirerek yeni bir Largo türünü oluşturuyor. Angler'ın kör edici flaşı, diğer Slime'ları sersemletebiliyor (Tarr dışında), bu da toplamayı kolaylaştırıyor.
 
Rock ise zarar veren özelliğine rağmen oldukça yaygın bir yaratıktır ve hızlı gelir akışı sağlar. Rock and Angler'ın her biri 22 ve 20 oyun içi plorts'e mal olur.
 
Slime Rancher 2 ilk olarak erken erişim olarak piyasaya sürüldü ve şu anda Xbox Series X|S ve PC'de mevcut.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Listeleri Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: Aksiyon-Ryo Çıkış Tarihi: 26 Haziran 2022
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 5 Saat önce PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 6 Saat önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 7 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 8 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler