Sly Cooper Collection, 9 Kasım'da Amerika'da

28.10.2010 18:50 Levent Polater

 

sly cooper

 

    Dikkat dikkat, Playstation 3 için rakun alarmı! Hepinizin severek Playstation 2'de oynadığı Sly Cooper serisinin bir süredir 'HD' koleksiyon halinde çıkacağı konuşuluyordu. Ancak ne zaman çıkacağı belirsizdi.
 
    Sony, Sly Collection'ın Amerika çıkış tarihini bugün yaptığı duyuru çerçevesinde 9 Kasım olarak belirledi. Avrupa çıkışı için ses seda maalesef yok. Ancak kısa bir süre içinde açıklanacaktır diye düşünüyorum.
 
    Sly Collection, Sly Cooper'ın Playstation 2'ye çıkan 3 oyununu tek bir Blu-ray diskte HD kalitede topluyor. Oyunun trailer'ına da aşağıdan göz atabilirsiniz:
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Sly Cooper Collection Platformlar: PS3 Geliştirici: SuckerPunch Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Action Çıkış Tarihi: 3 Aralık 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Farming Simulator 25 Duyuruldu: Ön Siparişler Açıldı 1 Saat önce ESL Pro Lig Sezon 20'de Gruplar Belli Oldu! 2 Saat önce VCT 2024: EMEA 2. Aşama Turnuvasında 2. Hafta Başlıyor! 25 Haziran VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2'de 5. Hafta Tamamlandı! 25 Haziran Amazon Prime Gaming Temmuz Ayında 15 Ücretsiz Oyun Dağıtıyor 25 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler