Smoke ve Noob Saibot'un Klasik Görünüm Videosu

Yanyana durduklarına bakıp onları dost sanmayın, bu sadece reklamın bir parçası
04.07.2011 10:45 Alkan Adakaner


     Mortal Kombat'ın en sevilen karakterlerinden Noob Saibot ve Smoke'un klasik Ninja görünümlerine yarın kavuşuyoruz. Compatibility Pack 2 ile birlikte ücretsiz olarak sunulacak olan bu karakter skin'leri bize biraz olsun nostaljiyi yaşatma amacında.

    Aşağıdaki videoda Smoke ve Noob Saibot'un klasik görünümlerinde savaştığını sahnelere tanık olabilirsiniz. Her iki karakterin de Ninja görünümü oldukça hoş diyebiliriz, gerçi onların her görünümü oldukça hoş.

      Bu arada yarın Kenshi DLC'sinin 4.99 dolardan satışa çıkacağını hatırlatalım. Oldukça güçlü bir karakter olan Kenshi oyuncuların favorilerinden birisi olacak gibi görünüyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Mortal Kombat Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: NetherRealm Studios Dağıtıcısı: Warner Bros Interactive Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: 21 Nisan 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 5 Dk önce Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 42 Dk önce Cut the Rope Geliştiricisi Paladin Studios Kapandı 1 Saat önce Mortal Kombat 1 DLC Karakteri Homelander'a İlk Bakış Atıldı 2 Saat önce Sony Geri Adım Attı: Helldivers 2'den PSN Zorunluluğu Kaldırıldı! 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler