Snake Pass Humble Store'da Ücretsiz

11.06.2020 22:50 Gazali Çetinkaya

 
Ödüllü bağımsız stüdyo Sumo Digital'ın fizik tabanlı bulmaca platform macera oyunu Snake Pass Humble Store'da ücretsiz.

Oyunu aşağıdaki bağlantıdan ücretsiz olarak alabilir ve ardından Keys & Entitlements menüsü üzerinden kodu alarak Steam'de aktif edebilirsiniz. Oyun 14 Haziran Türkiye saati ile 20:00'a kadar ücretsiz dağıtılacak. Steam kütüphanenize ekledikten sonra sizde kalıyor.

humblebundle.com/store/snake-pass-free-game
 
Oyun hakkında:
 

Haven Tor'un sükuneti gizemli bir konuşmacı tarafından yarıda kesildiğinde, yalnızca en olası kahraman olmayanlar günü kurtarabilir! Noodle the Snake ve onun hiperaktif en iyi arkadaşı, birlikte kaybolan Keystone'ları Haven Tor'a efsanevi gücünü veren büyülü kapılarla bir araya getirmek zorunda olan Doodle the Hummingbird ile tanışın.
 
Eşsiz, fizik tabanlı bir bulmaca platform oyunu Snake Pass, oyuncuları sadece bir yılanın yapabileceği gibi tehlikeli bulmacalarla başa çıkarken "yılan gibi düşünmek" için meydan okuyor. Uzun otların arasından süzülün, bambuya sarılın ve ödüllü bağımsız stüdyo Sumo Digital'ın en son oyununda başınızı belaya sokun!

 
Oynanış fragmanı:

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Ücretsiz Oyun Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 27 Nisan Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 27 Nisan Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 27 Nisan Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 27 Nisan 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 27 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler