Sniper Elite 4 için Konsept Tasarımlar Paylaşıldı

01.01.2017 00:55 Gazali Çetinkaya

   Rebellion, serinin yeni gelecek oyunu Sniper Elite 4 için 6 adet konsept tasarımı paylaştı. Oyundaki mekanlara odaklanan bu konsept tasarımlarına aşağıdaki galeriden ulaşabilirsiniz.
 
   Sniper Elite 4, 14 Şubat tarihinde PlayStation 4, Xbox One ve PC'ye çıkış yapacak. 
 
   Sniper Elite 4 şu anda ön siparişte bulunuyor. Oyun; PlayStation 4 üzerinde 209 TL, Xbox One (Pre-Order Bundle) üzerinde 250 TL, Steam üzerinde 89 TL. Ön sipariş bonusu ise Hitler'i öldürebileceğimiz bir hikaye görevi ve kamuflaj savaş tüfekleri paketi.
 
"Serinin İkinci Dünya Savaşı mirasını devam ettiren Sniper Elite 4, bol güneşli Akdeniz sahili kasabalarından baş döndürücü manastırlara kadar çok çeşitli seçeneklerle savaş zamanındaki İtalya'nın nefes kesici topraklarında oldukça övgü toplayan bir topçu savaşı deneyimi sunuyor.

Sniper Elite 4, serinin en geniş ve çeşitli ortamlarında türünün özelliğini oluşturan balistik ile nefes kesen pusu heyecanını ve bağımlılık yaratan üçüncü şahıs aksiyonunu bir araya getiriyor. Çoğunlukla Sniper Elite 3 kadar kapsamlı seviyelerde rakipsiz özgürlük deneyimini yaşayın. Çevreyi kullanın, kendi yaklaşımınızı şekillendirin, savaş alanını manipüle edin ve düşmanlarınızı avlayın."

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Sniper Elite 4 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Rebellion Dağıtıcısı: Rebellion Tür: TPS Çıkış Tarihi: 14 Şubat 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Türk Telekom eSüper Lig’de Şampiyon Trabzonspor Oldu! 25 Nisan Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 25 Nisan 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 25 Nisan eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 25 Nisan Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 25 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler