Sniper Elite Geliştiricisi Yeni Oyununu Duyurdu

07.06.2017 16:25 Gazali Çetinkaya

 
   Sniper Elite ve Zombie Army'nin geliştiricisi Rebellion yeni oyununu duyurdu. Strange Brigade.
 
   1930'lu yıllarda geçecek olan üçüncü şahıs macera nişancı co-op oyunu Strange Brigade'te, oyuncular her biri kendi silah cephanesine sahip ve farklı yetenekleri olan dört kaşiften birini kontrol edebilecek.
 
   Oyuncular unutulmuş uygarlıkları, tehlikeli mezarları keşfedebilecek ve İngiliz İmparatorluğu'nun uzak köşelerinde gizlenmiş olan doğaüstü tehditleri açığa çıkarırken Mısır kraliçesinin mitolojik ordusuyla savaşacaklar.
 
   Strange Brigade "yakında" PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkış yapacak.
 
   Strange Brigade hakkında daha fazla bilgi ve oynanış görüntüsü E3'te paylaşılacak. Şimdilik oyunun duyuru videosuna aşağıdan göz atabilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Strange Brigade Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Rebellion Dağıtıcısı: Rebellion Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: 28 Ağustos 2018
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 14 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 3 Saat önce Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 8 Saat önce The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 8 Saat önce Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 9 Saat önce Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 10 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler