Sniper Ghost Warrior Contracts 2 Önümüzdeki Yılın İlk Çeyreğinde Çıkacak

14.11.2020 11:56 Gazali Çetinkaya

 
Sniper Ghost Warrior Contracts'ın çıkışından bir yıl sonra devam oyunu Sniper Ghost Warrior Contracts 2 geliyor fakat çok az gecikecek.
 
CI Games baş seviye tasarımcısının Daniel Slawinski'nin Well-Played'e yapmış olduğu açıklamaya göre oyun 2021'in ilk çeyreğine ertelendi. Çıkış tarihi daha önce "bu kış" olarak geçiyordu.
 
Daniel Slawinski tarafından belirtilene göre, ekstra süre ilk oyunun başarısını sürdürebilecek bir oyun yapıldığından emin olmak için kullanılacak.
 
Sniper Ghost Warrior Contracts 2 PlayStation 4, Xbox One ve PC (Steam) için duyurulmuştu. Ortadoğu'da geçecek ve 1000 metreyi aşan mesafelerden milimetrik atışlar yapmayı gerektirecek görevler içerecek.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Sniper: Ghost Warrior Contracts Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: City Interactive Dağıtıcısı: City Interactive Tür: Action Çıkış Tarihi: 22 Kasım 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 1 Saat önce The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 1 Saat önce Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 2 Saat önce Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 3 Saat önce Darkest Dungeon II Playstation 4 ve 5 Konsollarına Geliyor 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler