Sniper: Ghost Warrior Contracts PS4, Xbox One ve PC için Duyuruldu

16.08.2018 22:51 Gazali Çetinkaya

 
CI Games, Sniper Ghost Warrior serisinin yeni oyunu Sniper: Ghost Warrior Contracts'ı duyurdu.

2019'da PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkacak.
 
Sniper Ghost Warrior 3'ün başarısız açık dünya girişiminden sonra Sniper: Ghost Warrior Contracts daha küçük ortamlara ve kontrat sistemine odaklanacak. Sibirya'da geçecek olan oyunun hikaye modunda görev tabanlı senaryolar bulunacak ve oyuncular ana görevin yanı sıra ikincil görev yaparak ekstra bonuslar da kazanabilecek. Oyuncular görevleri farklı şekillerde bitirmek için görevleri isterse tekrarlayabilecek.

Sniper: Ghost Warrior Contracts hikaye modu dışında multiplayer modlara da sahip olacak.
 
"Sniper Ghost Warrior 3'ün kapsamı açısından çok fazla iddialıydık ancak hatalarımızdan ders çıkardık." dedi CI Games patronu Marek Tyminski.
 
"Sniper: Ghost Warrior Contracts'ta ekibimizin güçlü olduğunu düşündüğü açık uçlu görev tasarımıyla gelişen oynanışa odaklanacağız ancak oyun açık dünya olmayacak. Daha taktiksel, daha yoğun bir deneyim yaşatacak ve hem tek oyunculu hem de çok oyunculu modlarda bolca tekrar oynanabilirlik sunacak." 
 
Sniper: Ghost Warrior Contracts için henüz bir tanıtım videosu veya ekran görüntüsü yayınlanmadı. 

İlgili İçerik Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 4 Saat önce The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 4 Saat önce Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 5 Saat önce Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 6 Saat önce Darkest Dungeon II Playstation 4 ve 5 Konsollarına Geliyor 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler