Sonic Frontiers için Ücretsiz Güncelleme Yol Haritası Açıklandı

01.12.2022 17:21 Mehmet Tandoğan

 
 
Sonic Team tarafından geliştirilen ve SEGA tarafından 8 Kasım'da yayınlanan açık dünya aksiyon macera oyunu Sonic Frontiers'ın ücretsiz güncelleme yol haritası açıklandı. Bu güncellemeler 2023 yılı içerisinde oyuna dahil edilecek ve oyunculara sunulacak. Ücretsiz güncellemeler içerisinde ek karakterler, hikaye genişletmesi ve daha fazlası yer alıyor.
 
Sonic Frontiers, 2023 ücretsiz güncelleme yol haritası
 
 
 
Aksiyon macera oyunu Sonic Frontiers için 2023 yılının ücretsiz yol haritası belli oldu. 2023 yılı içerisinde şu içerikler oyuna dahil edilecek:
 
Güncelleme 1

- Müzik otomatı
- Fotoğraf Modu
- Yeni Mücadele Modları

Güncelleme 2

- Sonic'in Doğum Günü
- Açık Bölge Mücadelesi
- Koco

Güncelleme 3

- Ek Oynanabilir Karakterler ve Yeni Hikaye
 
Bu güncellemelerin kesin yayınlanma tarihi ve içeriklerle ilgili ayrıntılar daha sonraki bir tarihte duyurulacak. Bu güncellemelerden önce SEGA, Sonic için yeni giysileri ve Starfall Islands'a tatil havası ekleyecek olan ücretsiz ek paket "Holiday Cheer Suit"i 21 Aralık'ta yayınlayacak.
 
Sonic Frontiers şu anda PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve Steam üzerinden PC için mevcut. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Sonic Frontiers Platformlar: PC Geliştirici: Açıklanmadı Dağıtıcısı: Açıklanmadı Tür: Platform Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sony, Stellar Blade'de Yer Alan Irkçı Görselleri Kaldıracağını Açıkladı 9 Saat önce Deliver Us The Moon Switch Konsoluna Geliyor 24 Nisan PUBG: BATTLEGROUNDS Erangel Classic Haritasıyla 17 Mayıs’ta Nostalji Rüzgarları Estirecek! 24 Nisan Lords of the Fallen İçin Master of Fate Güncellemesi Yayınlandı 24 Nisan Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler