Sonic Generations'dan Yeni Bir Video

Klasik maceralara dönüş vakti.
16.09.2011 17:31 Ersin Kılıç


     Sonic'in 20. yılı şerefine hazırlanan Sonic: Generations, Sega'nın en fazla önem verdiği oyunların başında geliyor. Firmanın adı geçince akla ilk gelen serilerden biri olan Sonic'in bu yeni oyunu için yeni bir video daha yayınlandı.
 
     Oyunun duyurusu ile birlikte Sonic'in eski maceralarına döneceği ve burada kendi klasik versiyonu ile karşılaşacağı açıklanmıştı. Yani oyunda zamanda geri gidecek ve o oyundaki klasik Sonic ile karşılaşacağız. Oyunun bu yeni videosunda ise Mega Drive klasiklerine ve buradaki üç oyunun bölümlerine yer verilmiş.
 
     Klasik ve Modern Sonic'in yan yana geldiği videonun son kısmında ise ilginç bir sahne yer alıyor. Çok kısa olduğundan karakteri kestirmek biraz güç ama bana Robot Sonic gibi geldi. Oyunun bu yeni videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Sonic Generations Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: SEGA Dağıtıcısı: Sega Tür: Platform Çıkış Tarihi: 4 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Microsoft, 4 Ayrı Bethesda Stüdyosunu Kapatıyor 4 Dk önce The Witcher 3 Resmi Mod Aracı Bu Ay Geliyor 36 Dk önce Redfall İçin Destek Sona Eriyor: Artık Güncelleme Almayacak 1 Saat önce Sıra Tabanlı Taktik Oyunu Don’t Kill Them All Duyuruldu 2 Saat önce Gothic Classic Khorinis Saga Switch İçin Duyuruldu 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler