Sonic Mania Plus Artık Netflix Aracılığıyla Mobil Cihazlar İçin Mevcut

09.05.2024 15:01 Mehmet Tandoğan

 
 
Netflix oyun abonelik hizmetine yeni oyunlar eklenmeye devam ediyor ve böylece mobil cihazlardan bu oyunlara erişim sağlayabiliyorsunuz. Şimdi ise Sonic Mania Plus bu kütüphaneye eklenen en son oyun olarak karşımıza çıkıyor.
 
Ekstra ücret ödemek durumunda kalmıyorsunuz 
 
 
 
Sonic Mania Plus, Netflix Games'e özel olarak piyasaya sürülüyor ve ilk kez mobil cihazlardaki yerini alıyor. Netflix aboneleri oyunun iOS veya Android sürümünü Netflix uygulaması aracılığıyla hiçbir ekstra ücret ödemeden (abonelikleri ötesinde) indirebiliyor ve oynayabiliyor.
 
Tüm Netflix oyunlarında olduğu gibi Sonic Mania Plus'ın mobil sürümünde reklam veya mikro işlemler yer almıyor. Hem oyuncular hem de eleştirmenler tarafından beğenilen 2D Sonic (reboot) oyunu şu anda diğer platformlarda Metacritic sitesi üzerinde 87 puana sahip bir şekilde karşımıza çıkıyor. Eğer Netflix aboneliğiniz varsa bu oyuna bir göz atabilir ve bir şans verebilirsiniz.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ghost of Tsushima'nın PC Sürümünden Eş Zamanlı Oyuncu Rekoru 19 Mayıs PGL Wallachia Sezon 1 Şampiyonu Team Spirit Oldu! 19 Mayıs Yeni Skyrim Modu NPC'lerin Kafasını ve Saçlarını İyileştiriyor 19 Mayıs MSI 2024 Şampiyonu Gen.G Esports Oldu! 19 Mayıs Black Myth: Wukong İçin Yeni Fragman Yayınlandı 19 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler