Sonic Rumble Mobil Cihazlar İçin Duyuruldu: 32 Oyunculu Battle Royale

09.05.2024 14:27 Mehmet Tandoğan

 
 
SEGA ve Rovio işbirliği kapsamında geliştirilen yepyeni bir yapım geliyor. Sonic the Hedgehog serisine dayanan yeni proje 32 oyuncuya kadar destek sunan bir Battle Royale deneyimi sunmayı hedefliyor. Sonic Rumble adlı yapım açıklanan detaylara göre kış mevsiminde iOS ve Android için piyasaya sürülecek.
 
Dr. Eggman tarafından yaratılan çarpık bir oyuncak dünyasındayız 
 
 
 
Sonic Rumble için kapalı bir Beta testi düzenlenecek. Ortaya çıkan bilgilere göre 24-26 Mayıs tarihleri arasında bu kapalı Beta testi gerçekleştirilecek. Kayıtlar şu anda resmi web sitesi üzerinden mevcut durumda ve istediğiniz gibi kayıt olabilir ve belirtilen tarihi bekleyebilirsiniz.
 
Çıkışı yaklaşan yeni Sonic mobil oyunu oyunculara kötü şöhretli Dr. Eggman tarafından yaratılan çarpık bir oyuncak dünyasını sunuyor. Oyuncak figürlerin kontrolü altında bulunan dünyada yer aldığımız yapımda 32 oyuncu ile beraber hayatta kalma mücadelesine atılabiliyor ve en çok yüzüğü toplayan oyuncu zafer elde edebiliyor.
 
Rovio ekibi bildiğiniz üzere Angry Birds serileriyle ön plana çıkıyor.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Yeni Oyun Duyuruları Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: Oyun Sektörü Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Assassin's Creed Shadows Zorunlu internet Bağlantısı Gerektirmeyecek 33 Dk önce Ghost of Tsushima'nın PC Sürümünden Eş Zamanlı Oyuncu Rekoru 19 Mayıs PGL Wallachia Sezon 1 Şampiyonu Team Spirit Oldu! 19 Mayıs Yeni Skyrim Modu NPC'lerin Kafasını ve Saçlarını İyileştiriyor 19 Mayıs MSI 2024 Şampiyonu Gen.G Esports Oldu! 19 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler