Sons of the Forest Erken Erişim Olarak Geliyor: Çıkış Tarihi Açıklandı

04.02.2023 14:13 Mehmet Tandoğan

 
 
Daha önce birçok kez erteleme maruz kalan hayatta kalma aksiyon macera oyunu Sons of the Forest, erken erişim sürümü olarak geliyor. Geliştirici Endnight Games tarafından oyunculara sunulacak olan bu yapım 23 Şubat'ta Steam üzerinden PC için yayınlanacak. 
 
Oyunun daha önce tam sürüm olarak çıkış yapması planlanmıştı
 
 
 
23 Şubat tarihinde erken erişim olarak yayınlanacak hayatta kalma oyunu The Forest'ın devamı niteliğinde olan Sons of the Forest başlangıçta tam sürüm olarak yayınlanması planlanmıştı. Ancak ekip aldığı yeni bir karar ile oyunu erken erişim olarak piyasaya süreceğini açıkladı. Ekip konu ile ilgili çeşitli açıklamalarda bulundu. Açıklamada şu ifadeler yer alıyor:
 
"Sons of The Forest'ı geliştirmeye başladığımızdan bu yana uzun zaman geçti ve oyun şimdiye kadar yaptığımız en büyük en karmaşık proje. Oyuna eklemek istediğimiz daha çok şey var: Yeni öğeler, yeni mekanikler, oyun içi dengelemeler ve daha fazlası. Bu süreçte oyunu tekrardan ertelemek istemedik ve bunun yerine topluluğun bu sürece dahil olabileceği erken erişim sürüm olarak yayınlamak istedik. Bu projemizi 23 Şubat tarihinde sizlere sunacağız."

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Sons of the Forest Platformlar: PC Geliştirici: Endnight Games Dağıtıcısı: Endnight Games Tür: Survival Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 10 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler