Sons of the Forest için "yüksek zorluk" modu eklendi

30.05.2023 18:08 Mehmet Tandoğan

 
 
Endnight Games tarafından geliştirilen ve erken erişim olarak oyunculara sunulan açık dünya hayatta kalma oyunu Sons of the Forest için yeni bir zorluk modu oyuna eklendi. Bu zorluk moduyla beraber artık oyuncular yüksek zorluklara göğüs gerebilecek ve oyun içerisinde daha fazla uğraş verebilecek. Zoru seven oyunculara hitap eden bu zorluk seviyesi ile hayatta kalmanın sınırlarını zorlayabileceksiniz.
 
Oyuna yeni güncellemeler gelmeye devam ediyor 
 
 
 
Erken erişim çıkış yapan Sons of the Forest için yeni güncellemeler gelmeye devam ediyor. Şubat sonunda oyunculara sunulan proje üç aylık bir süreyi aşkındır karşımızda yer alıyor ve ister tek oyunculu istersek de arkadaşımızla beraber bu oyunu deneyimleyebiliyoruz. Oyuna kısa aralıklarla beraber büyük yamalar geliyor ve bu yamalarla oyuna yeni içerikler, kısımlar, iyileştirmeler ve daha fazlası ekleniyor.
 
Yayınlanan son güncelleme ile beraber oyuna yeni üst seviye zorluk modu eklendi, yeni birleştirilebilir öğeler dahil edildi, bazı heykeller haritaya yerleştirildi ve çeşitli iyileştirmelerle oyun daha stabil hale getirildi. Son güncelleme ile gelen değişikliklere göz atmak için buraya tıklayabilirsiniz. 
 
Sons of the Forest Şubat ayında piyasaya sürülmesinden bu yana altıncı büyük güncellemesini aldı. Çıkan raporlara göre oyun 24 saat içerisinde 2 milyon adet sattı.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Sons of the Forest Platformlar: PC Geliştirici: Endnight Games Dağıtıcısı: Endnight Games Tür: Survival Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 1 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 1 Saat önce VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi'nde Çeyrek Finaller Başlıyor! 2 Saat önce Metal: Hellsinger VR, PS VR2, SteamVR, Quest 2 ve 3 için Duyuruldu 2 Saat önce Bulmaca Oyunu Hakokoro V, Switch için Duyuruldu 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler